Mia Mansor ♥
5 Years ♥
Saturday, December 21, 2013 @ 4:40 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum 
Hello people! Hee. 
Last update, 18 November 2012.
Woaa, Dah setahun lebih tak update blog! And finally today is the day :D
Yeah, SPM candidates la kata kan .
But now, saya Alumni SEMESTA! Haha.
Okayy, untuk entry kali ni nak story pasal SM Sains Tengku Abdullah, Raub, Pahang.
24th January 2009, a date to remember.
Menjadi pelajar SEMESTA.
5th intake.
Excited gila weyh sebab ada kawan lama kat situ.
Naylee, Syamin, Syefaa and Feeny.
Kat SEMESTA juga la kawan kawan semua start panggil Mia :)
Tak rasa homesick pon oh time form 1. Sebab ade gang kan. Semua orang panggil kitaorang BJ's . Sebab kitaorang duduk Bukit Jelutong and loaded katanya -.-'
Sebab tu jgk la kena bang. Tapi adat la kan kena bang?
Best la bila ingat balik. Tanpa akak akak senior yg marah kitaorang dulu, belum tentu kitaorang boleh survive macam ni. Hee.
Kat sini juga la kenal pelbagai ragam manusia.
Cara hidup orang lain.
Berdikari. Semua benda kena buat sendiri.
And seriously, kerohanian agak terjaga. hee.
Banyak kenangan la kat SEMESTA.
Kenangan manis, perit, pedih semua ada laa.
Form 1 - Best
Form2 - Best gila
Form3 - Biasa je
Form4 - Nightmare
Form5 - A year to remember

TIME 0913


Older Post | Newer Post

DSC00068
Hye peeps !
Welcome to Mia's blog :)


Story About Love Links





This template was created by MiaMansor. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.